fbpx

A Gaia tanfolyam lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy a Szegénység elleni aktivista valamint Klíma Aktivista programok költségét megkeressék azzal, hogy segédkezzenek az iskola ruha -és cipő újrahasznosítási projektjében.
A csapatok bevételei, a Gaia ösztöndíjprogram alapjába kerülnek. Az abból származó pénz szponzorálhatja azokat a jelentkezőket, akik nem tudják kifizetni a teljes tanfolyam díját, de szeretnének hozzájárulni egy jobb világhoz.
A Gaia kurzus egy kihívást jelentő program, ahol a jelentkezőknek produktívnak kell lenniük, és el kell érniük a különböző feladatokban kitűzött célokat. Az ösztöndíj elvégzéséhez sok energiára és erőfeszítésre van szükség. A csoport tagjai az újrahasznosítási projektben dolgozva sokat tanulhatnak a termelékenységről, valamint az elméleti tananyag elsajátításával is bővíthetik tudásukat.
A Gaia tanfolyam a különböző tanulmányok, vizsgálatok és előadások kombinációja, de a gyakorlati tevékenységek, mint például az iskola kertjének gondozása és fejlesztése is fontos részét képezi a programnak. A legfontosabb gyakorlati feladat viszont a már fent említett ruha -és cipő újrahasznosítás működtetése.
A Gaia környezetvédelmi programja egy cselekvés alapú tananyag. A program folyamatosan indul, így bármikor csatlakozhatsz egy meghatározott időpontban. A program hosszúsága egy hónaptól hat hónapig terjedhet. Célunk, hogy felkészítsünk a környezettel és az éghajlat változással kapcsolatos legfontosabb kérdések megértésére.

Running the school

Running the school

Collecting second hand clothes and shoes

Collecting second hand clothes and shoes

Study hour

Study hour

Tanulmányaink témái:

Föld-rendszer tudomány és Gaia elmélet

  • Klímaváltozás
  • Az éghajlatváltozás hatásainak csökkentése
  • Környezettudatosság
  • Tanulmányaid alatt remélhetőleg sok, - a környezettel és az éghajlat változással kapcsolatos számos kérdésre választ találsz.

Tanulmányaid alatt remélhetőleg sok, - a környezettel és az éghajlat változással kapcsolatos számos kérdésre választ találsz. A programban töltött idő alatt az iskola működtetéséhez szükséges mindennapi feladatok ellátásának részesévé válsz, időd egy részét, főzéssel, takarítással és karbantartással kell töltened, de lesz időd sportolásra, pihenésre és szocializálódásra is.