fbpx
1. Как да се запиша?

Така... трябва да поразгледате този web site. Ако имате нужда от допълнителна информация, ще се радваме да се свържете с нас на следните телефони:
Call on +44 – (0)7813 854 298 or +44 – (0)1964 631 826
а ние сме готови да отговорим на Вашите въпроси. Можете да ни изпратите по e-mail Вашите въпроси или просто да попълните , бланката, която също можете да намерите в този web site и да ни я изпратите – тогава ние ще се свържем с Вас. Можете да намерите данни за контакт с нас, тук

За директен контакт с нашата доброволка от България, пишете на имейл или фейсбук: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.facebook.com/letshumanize

2. Има ли възрастови ограничения за записване?

Трябва да имате навършени 18 години, за да се запишете. Няма горна граница за възрастта.

3.Аз съм много зле с езицитем ще мога ли да се справя на проектите с английски език?

Може би! В Малави, Намибия и Индия може и да се справите само с английски език..., но ще бъде голямо предимство за Вас да научите колкото е възможно повече  от местния език идиалект. Ако искате да отидете в Мозамбик, Ангола или Гвинея –Бисау ще трябва да можете да разбирате и говорите португалски език.

4. Трябва ли да говоря английски език, за да започна програмата?

Трябва да говорите езика добре, за да започнете. Това е много интензивен курс с образователни материали, уроци и курсове на английски и проблемите в общуването ще Ви дърпат назад.

5 Как да се запиша за информационна среща или за подготвителна седмица?

Свържете се с нас за повече информация и се уточнете с нашите представители. Информационна среща има веднъж или два пъти в месеца в различни държави в Европа. Освен това Вие сте винаги добре дошли да ни посетите за няколко дни в CICD.

6. Какви хора се записват за програмата?

Инструкторите по развитие са на възраст между 18 и 72 години, от различни държави и много различен произход. Накои идват директно от гимназията, а други са били преподаватели, мениджъри и т.н.  Но всички имат нещо общо: Всички те вярват, че отделните хора могат да постигнат промяна – ако се обединят в усилието да сбъднат мечтите си. Можете да се запознаете с някои от участниците на други места в този web site.